Om oss

Laganfönster utvecklar och tillverkar energifönster med Trä, Trä-aluminium och PVC-karm och glaskassett med unika egenskaper i ett brett sortiment som passar varje svenskt hus. 

Lägsta priser, bästa garantier

Då Laganfönster levereras direkt hem till kunden från våra fabriker utan fördyrande mellanhänder har vi ett av marknadens mest fördelaktiga pris utan att tumma på vår kvalitet.

Våra fönster är kvalitetsprodukter där omsorgen om detaljerna avgör det fina slutresultatet som vi lämnar upp till 25 års garanti på.

Nöjda kunder
Vi har kunnandet och intresse av att erbjuda dig den bästa support och service vid ditt val av fönster.

100% svensk standard
Vi har utvecklat ett komplett sortiment med fönster anpassade till svensk standard och svensk byggtradition. De finns som klassiska sidohängda eller moderna vridfönster och har karmmått som passar i svenska huskonstruktioner.

Brett sortiment där du väljer dina exakta mått själv
I vårt sortiment finns fönster, fönsterdörrar och glidskjutpartier i tre olika serier, utvecklade för att passa alla hustyper, varierande behov och önskemål. Som komplement till öppningsbara fönster finns fasta fönsterpartier som är ett ekonomiskt alternativ då man inte har behov av att öppna alla fönster. Vi har ett komplett sortiment av utåtgående och inåtgående fönsterdörrar och skjutpartier som vi bygger i mått som du själv väljer utan någon extra kostnad.

Som komplement till våra egenutvecklade fönster har vi även ytterdörrar i sortimentet.

Goda energiegenskaper
Laganfönsters produkter har mycket goda energiegenskaper med argonfyllt isolerglas. Glaspartierna har som standard 2-skikts argonfyllt energiglas men kan även fås med 3-skikts argonfyllt lågemissionsglas. De kan även fås med säkerhets ljuddämpande och självrengörande glas.

Robust konstruktion
Samtliga PVC fönster är så gott som underhållsfria! Enda underhållsbehovet inskränker sig till en avtvättning någon gång per år med såpvatten. Profilerna har stålförstärkning i både karm och båge vilket ger en formstabil konstruktion över tiden. Stålkärnan ger dessutom ett bra fäste för beslag och gångjärn vilket bidrar till en rejäl förankring av fönstret i fasaden. Fönstrens PVC karm och fönsterbåge har extremt lång livslängd och förändras varken av  ljus, fukt eller temperaturskiftningar.

Våra trä och trä-aluminium fönster djup-impregneras innan grund och slutmålning och har 3-skikts limmat lamellträ för en formstabil hållbar och pålitlig konstruktion.

Trä-aluminium fönstren har en tålig aluminiumbeklädd utsida som ökar fönstrets livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri.